header image

Betingelser for brug

Som besøgende på Octapharmas hjemmeside bedes du gennemlæse og godkende nedenstående betingelser for brug og politik om integritet.

Octapharma tilstræber, at informationerne på hjemmesiden opfylder kravene til etisk opførsel og integritet. Virksomheden anstrenger sig for at give afbalancerede, saglige og aktuelle informationer, primært for at patienter og sundheds- og sygeplejepersonale skal have adgang til en nyttig kilde. Hvor det er muligt, anfører vi også henvisninger til underbygning af informationen. 

Octapharmas informationsafdeling i Stockholm, som er ansvarlig for udgivelsen af denne hjemmeside, kan kontaktes for yderligere informationer: 

Octapharma Nordic AB

Informationsansvarlig Per Eriksson 

112 75 Stockholm

Tlf.: +46 8-566 430 00

Fax: +46 8-566 430 10

E-mail: per.eriksson@octapharma.se 

Brugsanvisning 

Octapharmas hjemmeside er tænkt som en præsentation af virksomhedens danske aktiviteter. De af vores produkter, der præsenteres her, markedsføres på det danske marked. Besøgende på hjemmesiden accepterer, at Octapharma ikke kan holdes ansvarlig for nogen som helst følger eller eventuelle skader, som måtte opstå i forbindelse med hjemmesidens indhold og informationer. Indholdet kan ikke erstatte de informationer, som ellers gives af Octapharmas personale eller repræsentanter fra sundheds- og sygeplejen. 

Hjemmesidens indhold 

Octapharma informerer på hjemmesiden om specifikke behandlingsområder for virksomhedens lægemidler. Disse informationer skal ikke tolkes som råd eller behandlingsanbefalinger til patienter eller sundheds- og sygeplejepersonale. I så tilfælde henvises til de gældende produktresuméer, der findes på www.produktresume.dk

Octapharma kan ikke garantere, at informationerne på hjemmesiden er fuldstændig opdaterede eller præcise. Virksomheden forbeholder sig ret til at ændre, tilføje eller fjerne informationer efter behov.
 

Det er ikke tilladt for besøgende at kopiere, downloade eller udskrive noget af indholdet på hjemmesiden, bortset fra til privat brug. Det er strengt forbudt at bruge noget af hjemmesidens indhold til kommercielle formål. 

Logoer og varemærker 

Octapharmas produktlogoer, som vises på hjemmesiden, er ophavsretligt beskyttede, og virksomhedens produkter er varemærkebeskyttede. Det er ikke tilladt at anvende, gengive eller ændre Octapharmas logoer og varemærker uden tilladelse fra Octapharmas informationsafdeling. 

Links til andre hjemmesider 

Eksterne links til andre parter uden for Octapharmas hjemmeside skal betragtes som en støtte og mulighed for at hente yderligere informationer fra f.eks. andre virksomheder, institutioner eller myndigheder. Formålet med disse links er at gøre det lettere for brugeren. Octapharma ifalder intet ansvar for indholdet af de hjemmesider, som disse links fører til. 

Integritet 

Octapharma forbeholder sig ret til at bruge oplysninger om de besøgende til analyser og statistik over trafikken på hjemmesiden.